פרוגילוטון

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

27/11/2015 | 19:01 | מאת: שירי

שלום אני בת 39 וחצי לפני כשלושה חודשים היו לי איחור בווסת כשלושה שבועות פניתי לרופאת הנשים שנתנה לי כדורים דופסטון שאחרי חמישה ימים חזר המחזור רגיל ושוב קבלתי כל 28 יום ואז פניתי לרופא בגלל שאני שוקלת להתחיל הריון בבנק הזרע בבדיקות שנעשו לי יצא אצלי h גבוה ולא נראו ביציות ודובר בין היצר גם על תרומת ביצית בכל מקרה התחלנו את ההליך להזרעה והרופא נשים שבדק אותי בהפעם האחרונה ציינתי בפניו שמאז שקבלתי פעם אחת את הדופסטון קבלתי רגיל בזמן שהייתי אצלו הייתי כשבוע לפני קבלת המחזור וגם היו לי תופעות קדם ויסתיות הוא המליץ לי כרגע לשתות פרוגילוטון להסדרה ולמנוחה לרחם לא הבנתי בדיוק את ההסבר אך התחלתי מאותו היום לשתות אותם והבנתי שאחרי 21 יום הפסקה בת שבוע ואז אקבל האם הייתי צריכה לחכות עם הכדורים ? כי הרגשתי שאני מקבלת אוטוטו ועכשיו עיכבתי אני חוששת שזה יגרום שיבוש או הפסקת וסת חלילה אך בטוחה שהרופא יודע מה עושה ואם היתה משמעות לדבר שאמרתי לו שאני עוד שבוע אמורה לקבל אולי כדי שאתחיל אחרי המחזור הוא אמר זה לא משנה תתחילי עכשיו אני מרגישה מאוד את התופעות הקדם וסתיות ואני כבר התחלתי עם הפרוגילוטון אני ביום החמישי אנא אשמח לקבל תשובה בהקדם אני מבולבלת וחוששת ולא רוצה לגרום שיבוש למחזור

שלום אני לא חושב שיגרם נזק או שיבוש אבל אני הייתי מציע להתחיל ביום ה 5 של הוסת ולא לפני הוסת

29/11/2015 | 13:46 | מאת: שירי

תודה על תשובתך . אך אני כבר התחלתי לשתות שזה לפני הוסת במידי שהרופא אמר לי באותו היום שהייתי אצלו

מנהל פורום רפואת נשים