פוסטינור

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

28/11/2015 | 16:32 | מאת: נורית

שלום רב! במהלך החודש האחרון היה לי דימום שהיה נראה כמו ווסט רגילה אך זה נמשך חודש שלם, לכן הלכתי לבדיקת אולטרסאונד שם נאמר לי כי הייתה הפרייה אך תהליך ההריון הופסק ולכן זוהי סיבת המחזור הארוך. כיוון שעדיין ישנו חומר הריוני ברחם עלי לבצע קולונוסקופיה ולהוציא את החומר שנשאר. אתמול נפסק לי הדימום וביצעתי יחסי מין אך עקב חוסר מזל הקונדום נקרע ועכשיו אני חוששת מקליטת זרע נוספת. האם אני יכולה לקחת פוסטינור למרות מצבי או שבכלל אין לי אפשרות להכנס להריון כרגע עד שלא יוציאו לי את החומר ההריוני? תודה מראש

שלום לא הבנתי את הקשר כנראה את טועה ולא בקשו קולפוסקופיה אלא הסטרוסקופיה לא הייתי מציע לקחת פוסטינור

מנהל פורום רפואת נשים