שחר

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

26/11/2015 | 13:18 | מאת: שחר

שלום אני הייתי בסקירת מערכןת מאוחרת אמרו אגן כליה 6ממ שאני אבוא עוד חודש למעקב הייתי אצל רופא נשים והוא אמר שמי שעשה לי סקירות מאוחרת ביקש גם אקו לב למרות שהוא לא אמר לי כלום על זה רציתי לדעת האם יש קשר בין שני דברים בין ההרחבה של אגני כליה לאקו לב או שאין קשר תודה

שלום אין קשר

29/11/2015 | 14:07 | מאת: שחר

שאלתי היום את הרופא שעשה לי תסקיראה מאוחרת אנר לי בדרך כלל שיש התרחבות עושים אקו לב שחלילה לא תהיה בעיה בכליות אני לא מבינה אז שיש התרחבות 6 ממ של אגן כלעה צד אחד אין צורך באקו לב!?

מנהל פורום רפואת נשים