דימום אחאי שקיפות עורפית

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

03/09/2015 | 00:59 | מאת: סופיה

שלום רב אני כרגע בשבוע 12 וארבעה ימים.בשבוע 8 היו הכתמות שאחר כך בשבוע 9 עשר ו11 הפכו לדימומים קלים בתחילת השבוע הדימום כבר פסק ממש. היטם הייתי בשקעפות עורפית הרופא היה מאוד לא עדין לחץ על הבטן וטלטל כדי להזיז את העובר למרות שאמרתי לו שהיה דימום. אחרי כמה שעות התחיל שוב דימום טרי..אני מאוד כועסת עליו ודואגת מאוד לשלום העובר..מה לעשות???

שלום לא בטוח שיש קשר לבדיקה בכל מקרה כדאי לחזור לרופא המטפל שיבדוק את מצב העובר

מנהל פורום רפואת נשים