לקיחת טבליות Progyluton 21 עם לקיחת Clonirith

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

31/08/2015 | 06:27 | מאת: טובה אלטמן

ד"ר נכבד, בתי,יוספה, לוקחת מזה זמן רב טבליות Clonirith וקיבלה מרופאת הנשים שלה טבליות Progyluton להמסת פוליפ ברחם.היא בת 50 ועדיין יש לה וסת רציפה כל חודש.האם התרופה Progyluton a שמכילה הורמונים מתנגשת עם הקלוניריט והאם-כפי שהרופאה טוענת-התרופה פרוגילוטון תצמק את הפוליפ?

שלום אפשר לקחת ביחד לא בטוח שהתרופה תעזור לפוליפ - תלוי בגודלו ובמיקומו

31/08/2015 | 14:01 | מאת: טובה אלטמן

שלום ותודה לד"ר קוגלר על התשובה המהירה על מכתבי לגבי בתי יוספה. הדיאגנוזה של הרופאה היתה:Normal uterus;Suspected Endometrial Polyp; Normal Adnexa No fluid ;UGL B POLYP adenomatous בתי בת 50 בעלת BMI גבוה ופיגור שכלי וכן סובלת מפסוריאזיס. היא מקבלת בקביעות Clonirit והרופאה ממליצה על לקיחת Progyluton -מה דעתך?

עניתי לך אני לא בטוח שהטפול יעלים את הפוליפ אבל אפשר לנסות

מנהל פורום רפואת נשים