דלקת או פטרייה

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

28/07/2015 | 11:03 | מאת: נינא

אני אשה בת 42 סובלת כבר שבועיים בתחושה לא נוחה באיזור הואגינלי זה חם כמו אש ודוקר , בדיקת שתן העידה על צמיחה מעורבת , בדיקת רופא נשים תקינה , אני יש לי איחור במחזור ואני לא בהריון אבל איחור במחזור זה משהוא רגיל שקורה תמיד אצלי , השתמשתי בנרות דלצין ומשחת הידרואגוסטן ללא שיפור , הרופא החליף לי את הנרות אני משתמשת ב קלוטרי נרות ומשחה בשם קומאגיס קרם , אני עדיין תקועה בבעייה ולא נוח לי מה אתם מציעים לי מחפשת פתרון

שלום אי אפשר לדעת בלי בדיקה אני מציע לחזור לבדיקה ולשקול תרבית נרתיק

מנהל פורום רפואת נשים