התקן וגלולות

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

27/07/2015 | 23:17 | מאת: פרח

לפני כחודשים רציתי לאחר את המחזור מאחר ואני עם התקן תוך רחמי רגיל, הרופאה הביאה לי פרימולט נור ואכן לקחתי חפיסה ראשונה תוך כדי שהתחיל דימום מאסיבי מוגבר ללא הפסקה כשבועיים. אחר כך הייתה הפסקה של שבוע וחצי ושוב הגיע המחזור. הלכתי לרופאת הנשים שהחליפה לי למרסילון, גם אותו נטלתי כשבועיים ועדיין המשיכו לי דימומים. במקביל מאחר והדימומים לא פסקו נתנה לי מירקודיול ואני כבר שבועיים וחצי ברצף עם דימומים, אומנם בשבוע האחרון זה לא דימום ויסתי חזק אך זה הפרשות עם כרישי דם משונים. הרופאה עשתה בדיקה וראתה שהכל בסדר. מדוע כך הוסת ארוכה מאוד? האם עדיף כרגע להוריד לגמרי את הגלולות? אקבל מחזור רגיל? שהרי גם במהלך נטילתן קיבלתי מחזור אז אולי להפסיק ולא אקבל?

שלום נראה לי שכדאי להוציא את ההתקן ולהפסיק עם הגלולות ואם עדין יש דמום לבצע ברור מלא לדמום כמובן יש לבצע בדיקת הריון

מנהל פורום רפואת נשים