תשובה היסטולוגית מרירית הרחם

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

02/07/2015 | 15:40 | מאת: ליאת

בבדיקת אולטרסאונד שרירן ברחם גודל 9 ס"מ . בדקו לי את רירית הרחם והתוצאה הייתה אבחנה : B15-6300 M79320 T83240 האם זה אומר שהכל בסדר ? השאלה השנייה : בבית חולים אחד אמרו לעשות ניתוח להוצאת הרחם שהשרירן גדול. בבית חולים אחר אמרו שזה גודל קטן עד בינינו ואין צורך כרגע לעשות כלום חוץ מזה אני בת 48 וכבר אין לי מחזור חצי שנה

שלום לא רשמת את התשובה אלא רק את מספר הבדיקה אכן יש לך 2 דעות שונות לגבי הצורך בניתוח ועליך לשקול ולהחליט לא כדאי להחליט על צורך בניתוח לפי כמה שורות בפורום

מנהל פורום רפואת נשים