dalacin c cap 150

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

03/07/2015 | 02:57 | מאת: ליאנה

שלום רב, שלשום התחילה פצע מוגלתי בפות ולאחר ניקוז ושימוש ב 2 משחות אחד אנטיביטי והשני דרמקומבין הטיפול לאעזר והפצע המוגלתי חזר, הצריך ניקוז נוסף, כל האזור הפך להיות צורב אדום וכואב. הרופא המליץ עלdalacin c cap 150 3 פעמים ביום למשך 5 ימים. אני קצת חוששת מאחר ומדובר באישה סיעודית. מה הם התופעות הלוואי הנפוצות ? והאם מדובר בטיפול מתן דרך הפה או וגינלי? תודה

03/07/2015 | 13:06 | מאת: ליאנה

מינון 4 כדורים 3 פעמים ביום למשך חמישה ימים ובנוסף טיפול מקומי במשחות. האם המינון חזק לאישה סיעודית? האם לא היה רצוי להתחיל במינון קטן? האם ניתן לפתוח את הכמוסה ולתת ישירות לפה מאחר ויש לה בעיה בבית הבליעה? תודה

שלום אכן זה טפול חזק שיכול לגרום לכאבי בטן ושלשולים איני יכול לדעת אם זה מתאים לאישה הספציפית הזו כי אני לא מכיר אותה צריך לתת כפי שהיא בלי לפתוח כדאי להתיעץ עם רופא המשפחה שמכיר אותה

מנהל פורום רפואת נשים