פטריה חוזרת בנרתיק

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

26/05/2015 | 12:08 | מאת: מיכל

לבת שלי (22) יש כבר מספר שנים פטריה שחוזרת כל הזמן. את כל השירות הצבאי העבירה עם הבעיה הזו והיתה אצל הרבה רופאים כל אחד נתן לה תרופה קרמים , תרופות לחצי שנה דרך הפה אחרת או המליץ על דיאטה מופחתת סוכר. עכשיו היא אזרחית ושוב הלכה לרופא נשים שנתן לה כדורים של פעם בשבוע, ג'ל ומשחה . אין כדורים שלא לקחה. עכשיו היא מתלוננת שהריח בלתי נסבל זה כבר מפריע לה בחיי היום יום. מה עוד אפשר לעשות?

שלום הפרשות עם ריח הן בדכ לא הפרשות פטריתיות כדאי לחזור לבדיקה

מנהל פורום רפואת נשים