הפסקת שימוש במדבקת אוורה

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

23/05/2015 | 14:36 | מאת: דנה

התחלתי לראשונה להשתמש במדבקת אוורה לפני 4 ימים כביום הראשון למחזור בגלל תופעות לוואי כגון: בחילות, חלב מהשדיים וחולשה החלטתי להסיר את המדבקה והפסקתי את השימוש. מהסרת המדבקה עברו 24 שעות. הבחילות עדיין לא פסקו. כמה זמן לוקח להורמונים לצאת מהגוף? מתי ארגיש כמו מקודם? והאם אקבל שוב מחזור? אם כן אז מתי ?

שלום אני מניח שהבחילות יעברו תוך יומיים שלושה ואם לא - כנראה שהסיבה היא לא המדבקות אי אפשר לצפות מתי יופיע המחזור

מנהל פורום רפואת נשים