דם בשירותים לילדה בת שמונה

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

22/05/2015 | 22:10 | מאת: אבא מודאג

המטולוגיה- ספירת דם - מכשיר --------------------------- Eosinophils % ערך 5.6 כאשר הסקלה בין 0 ל-5 יחידות: % שתן-כללי -------- Leucocytes (U) ערך 75 כאשר הסקלה בין 0 ל-10 יחידות: cell/µl (פי 7.5 מעל הערך העליון של הסקלה) משיטוט באינטרנט הבנתי שזה דלקת בשתן. האם צריך אנטיביוטיקה בשביל זה? האם זו הסיבה של הדם?

שלום אם הדם הוא רק במתן שתן כדאי לפנות לרופא ילדים להחלטה על אנטיביוטיקה יתכן וזו דלקת בשתן אבל כדאי לבצע תרבית וכך לדעת יש צורך לברר את הסיבה לדם בשתן

מנהל פורום רפואת נשים