דימום וכאבים במתן שתן לאחר הסיטרוסוקפיה

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

22/04/2015 | 10:44 | מאת: מיטל

שלום , לפני כשבוע עברתי פעולת היסטרוסוקופיה כירוגית . לאחר הפעולה היו דימומים סבירים מהנרתיק. מזה מספר ימים אני סובלת מאי נוחות במתן שתן ובסוף השתן טיפות דם זולגות וכואבות מאד. האם עליי לפנות לבית החולים המנתח בהקדם? יש לי תור לרופא המטפל רק בשבוע הבא.. יש משהו שאפשר לעשות בינתיים ? האם מדובר בדלקת או שיתכן משהו חמור יותר ? :( תודה על המעמה

שלום ככל הנראה דלקת בשתן כדאי לפנות היום לרופא הנשים או לרופא משפחה או למוקד

מנהל פורום רפואת נשים