Canesten 500 mg

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

28/02/2015 | 13:49 | מאת: רעות

בעת שהותי בחו"ל, ככל הנראה התפתחה לי דלקת בדרכי השתן, מה שגורם לגרד, שורף בעת מתן שתן ולבטן קשה. רכשתי Canesten משחה נר 500 mg וכעת לאחר 4 ימים עדיין אין שיפור במצב, אך גם אין הרעה. שאלתי היא האם זו לא רק דלקת, ואם כן מה זה? האם זה בסדר להתחיל להשתמש ב- Fluomizing 10 mg למשך שישה ימים, והאם זה יעזור? תודה רבה, רעות.

שלום מפריז אי אפשר לעשות אבחנה לפי מה שאת מרגישה יש צורך בבדיקה יתכן דלקת בשתן ואז יש צורך באנטיביוטיקה ויתכן דלקת אחרת בנרתיק הדורשת טפול אחר

מנהל פורום רפואת נשים