כאב

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

21/01/2015 | 23:04 | מאת: מיה

שלום. אני בת 31. לפני שנתיים ילדתי בניתוח קיסרי. אני מזה כחודש עם כאב בטן תחתונה הכוונה לכאב באיזור מתחת לבטן. הכאב פעם מימין ופעם משמאל לפעמים כמו דקירות ולפעמים חד. ולפעמים כאב במרכז האחזור מתחת לבטן. לפעמים כאבים באיזור בזמן תזוזה. ללא בעיות במתן שתן ללא הפרשות או דימום. אך זכור שלפני כחודשיים הייתה פטרייה והגינקולוגיה טיפלה בבעיה על ידי נרות. היום שלחתי תרבית שתן עדיין אין תשובה. והייתי אצל גינקולוגית ללא בעיה ואני שוקלת להיבדק מחר אצל רופא נשים פרטי. אני מאוווווד מודאגת והאופי שלי חרדתי מאוד. כל דבר מכניס אותי לפוביות. אני מבקשת תשובה מרגיעה ומכוונת והאם יש ממה לדאוג. חשוב לציין שהכאב לא כזה חמור ולפעמים אני מרגישה גם כאב בטן קל. אודה לתשובה מרגיעה ולא מלחיצה.

שלום יש לך חוסר הבנה במטרת הפורום מטרת הפורום הוא לתת אינפורמציה מדויקת ואמינה אני לא יכול לענות לך בלי בדיקה אני מניח שהכל תקין אם הרופאה שלך בדקה ולא מצאה כלום

מנהל פורום רפואת נשים