כאבים

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

21/01/2015 | 08:53 | מאת: לי

היי, לפני ארבע חודשים התגלה לי ציסטה ברחם לאחר הפסקת גלולות. קיבלתי מחזור בזמן וביצעתי בדיקה אולטרסאונד 7 ימים אחרי. בה ראו שהציסטה נפלה ורירית הרחם שלי הייתי 6.4. מאז כל חודש מהרגע שמתחיל הביוץ ועד רגע קבלת המחזור אני סובלת מכאבים עזים בצד מלווים בבחילות וסחרחורות. השאלה שלי אם יכול להיות שמה שראו זה לא ציסטה? או שיש מצב שכל חודש מתפתחת מחדש?

שלום כדאי לפנות לבדיקה כשיש כאבים ברוב רובם של המקרים צסטה כזו נעלמת מאליה

מנהל פורום רפואת נשים