דימום

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

18/12/2014 | 12:23 | מאת: יעל

אני לוקחת גלולות כבר שנתיים. בחודש שעבר דיגלתי על המחזור ואחרי שבועיים בערך התחיל דימום חום שעד היום לא פסק(שבועיים וקצת), הרופאת נשים אמרה שאין מה לעשות ושככה יהיה לי כל הזמן. הבנתי מהאינטרנט שזה לא נכון שיש מה לעשות וצריך גם להחליף גלולות. מה אני עושה עכשיו כדי להפסיק את הדימום?אני רק בשבוע הראשון של הגלולות.. ומה אני עושה כדי שזה לא יקרה לי בפעם הבאה? ענית לי שיש כדורים לעצירת הדימום כעט, אילו? הדימום כבר שלושה שבועות בלתי נסבל!

שלום שוב אני לא יכול להמליץ על טפול ספציפי דרך האתר את צריכה לפנות לרופאה שלך על מנת שתרשום לך כדורים מתאימים

מנהל פורום רפואת נשים