בת 50

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

18/12/2014 | 11:57 | מאת: יפה

שלום רב! אני בת 50 עד לפני כחודש היה לי מחזור חודשי סדיר מזה חודש אני מקבלת חזור כל 10-14 ימים... מלווה בכאבי בטן תחתון ושחלות.. איך שהחזור נגמר.. אחרי יומיים שלושה מתחילים הכאבים ואחרי כמה ימים מגיע המחזור. האם ככה מתחילה תקופת המעבר??אני יודעת שזה אמור להעלם.. ולא להופיע פעמיים בחודש לא?.. מודה מראש על העזרה!! יפה

שלום כדאי לפנות לרופא לבדיקה ופיפל ( ביופסיה מרירית הרחם ) על מנת לשלול סיבות אחרות לדמום ברוב המקרים אכן מדובר בשינויים הורמונלים על רקע הגיל

מנהל פורום רפואת נשים