דימום בין וסתי

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

18/12/2014 | 09:18 | מאת: עדי

שלום, אני בת 29, לפני שבעה חודשים הפסקתי גלולות ומנסה להכנס להריון. מאז הפסקת הגלולות אני מקבלת מחזור בממוצע כל חודש בין 29-36 יום. כאשר הביוץ משחלה ימין המחזור תקין ולא מלווה בדימומים כלל (36 יום קבוע) ולעומת זאת כאשר הביוץ בשחלה שמאל ארבעה ימים לאחר הביוץ מתחיל דימום קל והלרשות חומות שנמשכות כחמישה ימים באופן קבוע, לאחר מכן הפסקה למספר ימים ואז מגיע המחזור. מדוע קיים הבדל בין השחלות? ממה זה יכול לנבוע? אציין כי אני יודעת מאיזה שחלה הביוץ כי ביצעתי מעקב זקיקים והביוץ תקין, ובנוסף אני יודעת מה מועד הביוץ לפי בדיקות חיוביות של מקלוני ביוץ. אשמח לעצה. תודה

שלום דמם קל כזה יכול להריות כתוצאה מהביוץ אך אין לי הסבר להבדל בין הצדדים

מנהל פורום רפואת נשים