מחזור לאחר דחייה.

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

17/12/2014 | 15:03 | מאת: שי-לי

היי, אני לוקחת כבר במשך שלושה חודשים גלולות פמינט. ביום רביעי שעבר הייתי צריכה לסיים את האריזה ולחכות 7 ימים עד לאריזה החדשה. רציתי לדחות את המחזור מכיוון שנסעתי עם בן זוגי לחופשה, אז נטלתי עוד 5 גלולות מהאריזה החדשה.(ברציפות) ביום שני השבוע הפסקתי ליטול עמ לקבל וסת, וטרם קיבלתי. האם יש סיבה לדאגה? האם לחזור לקחת גלולות ביום שני הבא(שבוע לאחר תחילת ההפסקה). אני קצת לחוצה!!! אודה לתשובתכם!

שלום אין סיבה לדאגה אם הקפדת לקחת כל יום לעשות 7 ימים של הפסקה ואחכ להתחיל חפיסה חדשה

מנהל פורום רפואת נשים