הריון או לא

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

16/12/2014 | 21:47 | מאת: גולי

שלום, רקע-PCOD ,שני לידות, שני ילדים בריאים, שתי הפלות טבעיות בשבועות מתחילים בין לבין, מתכננת ילד 3. חודש עם גלוקופאג. בדיקה ביתית חיובית. לאחר 10 ימים בדיקת אולטרסאונד גם וגנלית וגם דרך הבטן.. לא נראה דבר.. כלום.. לא שק לא כלום.. רק רירית עבה ( בבדיקה אחת 14 בבדיקה שניה 8) לא יודעת להסביר את התופעה שאני חשה בכאבים בחזה ובבטן התחתונה, יש לי צרבת ועייפות.. על פי המלצת הרופאה אעשה מחר ביטא.. (לא עשיתי עד עכשיו כי רציתי להכנס להריון הזה נטולת לחצים .. יהיה מה שיהיה  פתאום זה כבר לא עובד..) אז מה? הריון כימי? לא? אז למה לא רואים?? אשמח לשמוע את התייחסותך לסיפור שלי, תודה מראש, גלית

שלום יש לבצע בדיקת ביתא ולפי זה לדעת אם ביתא שלילי - אין הריון וקרוב לודאי גם לא היה הריון אם ביתא חיובי - להמשיך בהתאם לרמת הביתא

17/12/2014 | 15:11 | מאת: גולי

שלום. ביטא 15 אלף פרוגסטרון 73 .. מה דעתך? תודה מראש גלית

מנהל פורום רפואת נשים