תופעות לאחר הפסקת גלולות

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

25/11/2014 | 17:33 | מאת: אורית

היי, הפסקתי גלולות לפני שלושה שבועות במטרה להיכנס להריון אחרי שלקחתי אותן במשך 7 שנים ומאז עד עכשיו יש לי כאבי בטן חזקים בבטן התחתונה שלא עוזבים אותי וצורך תמידי לשירותים כמו שמרגישים בדלקת בשתן אך עשיתי בדיקת שתן ואין לי דלקת. בנוסף עשיתי בדיקת פאפ והרופא אמר לי שכנראה יש לי דלקת כל שהיא בנרתיק. יש לי כאבים בקיום יחסים ולאחרונה היו לי הפרשות לבנות צמיגיות וגם קצת עם צבע חום. האם יש קשר בין כל התופעות האלה? מה עלי לעשות? ומה הסיכוי שאני בהריון אחרי 3 פעמים?

שלום אני לא רואה קשר בין הדברים כדאי לחזור לרופא הנשים אם הכאבים נמשכים סכוי קטן להריון

מנהל פורום רפואת נשים