בדיקות סקר שליש ראשון ושני

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

25/11/2014 | 23:33 | מאת: שירה

שלום, 1) אם ביצעתי בדיקת חלבון עוברי בשבוע 18, האם זה משפיע על התוצאות? לטובה? לרעה? 2) בבדיקת השקיפות העורפית יצאה לי תוצאה 1:5000 ת. דאון ו- 1:100000 טריזומיה 18 , כעת בבדיקת החלבון העוברי יצא לי 1:1900 , השאלה היא: למה להתייחס?? האם התוצאות שקיבלתי של החלבון עוברי הן לאחר שקלול עם הסקר שליש ראשון (שקיפות עורפית) או שהן בפני עצמן לפני שקלול?? תודה רבה מראש, שירה

שלום שב 18 זה בסדר גמור במכבי עושים שקלול של הסקר הראשון יחד עם החלבון העוברי כדאי לברר אם התוצאה שכתבת היא השקלול של שני התבחינים בכל מקרה סכון של 1/1900 נחשב תקין

מנהל פורום רפואת נשים