נובירינג

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

24/11/2014 | 15:09 | מאת: שוש

שלום. ביום השני לקבלת המחזור, הכנסתי את טבעת הנובירינג בפעם הראשונה. מאותו יום הדימום אינו מפסיק. כבר 15 ימים!!! מה הטעם להמשיך אם בקרוב אצטרך להוציא אותו ולקבל מחזור? האם אוכל להוציאה כבר היום? ומדוע זה כך שהדימום ככ ארוך? ובמידה וארצה לשים התקן מירנה, האם זה גם אומר שיהיו לי הרבה דימומים עם ההתקן או שלא קשור? תודה!

שלום זה שכיח בחודש הראשון ויעבור בחודש השני לא כדאי להוציא עם עם מירנה יתכנו דמומים בחודש חודשיים הראשונים

מנהל פורום רפואת נשים