חיילת שצריכה עזרה

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

25/11/2014 | 11:13 | מאת: דניאלה

היי אני חיילת בצבא ואין לי כלכך למי לפנות ואשמח עם תענו לי על שאלה. לפני יומיים קיבלתי מחזור והשתמשתי בטמפון. אחרי יום המחזור שלי היה קל ובעקבות החוסר בדימום התקשתי להכניס טמפון חדש.חשבתי שאולי לא הוצאתי את הטמפון הראשון.דיי בטוחה שכן ואולי סתם נלחצת.עמדתי ודחפתי אצבע כדי לנסות ואולי להרגיש אותו אך לא היה דבר.יש אפשרות שיש שם טמפון שלא הרגשתי ואולי הוא נעלם לאנשהו? אני ממש בלחץ ולא יודעת מה לעשות

שלום אם את לא בטוחה אם הוצאת אותו את צריכה לפנות בדחיפות - עוד היום - לרופא נשים

מנהל פורום רפואת נשים