איחור במחזור

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

24/11/2014 | 14:37 | מאת: שירלי

שלום, הפסקתי ליטול גלולות לאחר שנתיים בחודש ספטמבר,והמחזור בחודש ספטמבר היה ב4.9 -קיבלתי מחזור ראשון ללא גלולות ב10.10, ואילו מאז ועד עכשיו 24.11 לא קיבלתי מחזור..ביצעתי שתי בדיקות הריון ביתיות והן יצאו שליליות .האם יכול להיות שאני בכל זאת בהריון? או שזה כתוצאה מהפסקת הגלולות? חשוב לציין כי קיבלתי כבר מחזור לאחר הפסקת הגלולות והאיחור היה רק בשישה ימים

שלום סביר להניח שאין הריון סביר להניח שזה בגלל הפסקת הגלולות אני מציע להמתין עוד שבוע ולחזור על בדיקת ההריון

מנהל פורום רפואת נשים