שאלה

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

24/11/2014 | 13:36 | מאת: יעל

שלום רב, ב 21.10 הוצאתי את ההתקן שהייתי איתו במשך 3 שנים בגלל שהוא לא היה במקום וקיבלתי המלצה מהרופה להתחיל גלולות בשם מילאן. הרופא אמר לי להתחיל את השימוש בגלולות במיידי ולא לחכות לווסת. באותו יום התחלתי את הגלולות ויומיים לאחר מכן ב 23.10 קיבלתי מחזור שנמשך שבוע וחצי והסתיים ב 4.11. חייבת לציין שהגלולות עשו לי הרגשה ממש לא טובה והרבה כאבי ראש לכן החלטתי ביוזמתי להפסיק את השימוש בגלולות והגלולה האחרונה שלקחתי היה ב 5.11 (לא סיימתי את החפיסה). ב 11.11 הופיעו לי כמה כתמים בודדים במשך 3 ימים ולאחר מכן ובעצם עד היום לא קיבלתי מחזור שהוא בדרך כלל קבוע מגיע כל 28 יום. ביצעתי בדיקת הריון ויצא שלילי. נכון לעכשיו הגענו להחלטה עם בעלי שאנחנו מעוניינים בהריון נוסף (שלישי). שאלות שלי הן: 1. מה הסיבה לאי הופעת מחזור? 2. האם הכתמים שחוויתי הם אכן מעידים שהיה מחזור? 3. איך אני מבצעת את הספירה בשביל לדעת מתי היום של הביוץ שלי ממתי לספור? אשמח מאוד לעזרתכם. תודה יעל

שלום 1. נטילה לא מספקת של הגלולות והתחלה של הגלולות באמצע החודש 2.כנראה 3. תוכלי להתחיל לחשב רק לאחר מחזור אחד רגיל כחודש לאחר הפסקת הגלולות

מנהל פורום רפואת נשים