גלולות

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

21/11/2014 | 09:34 | מאת: עדי

דניאל שלום, אני בחפיסת גלולות השניה שלי(מינולט) וחסרות שלי ארבע גלולות בחפיסה.חשוב לציין שקיימתי יחסים באופן קבוע עם בן זוגי. האם אני יכולה לותר על ארבעת הגלולות האחרונות? אם כן מתי להתחיל את החפיסה הבאה? ואם לא האם אני יכולה להשלים את ארבעת הימים עם סוג אחר של גלולות(פמינט) שנמצא ברשותי?

שלום את צריכה לקחת 21 גלולות בחודש את לא יכולה לקחת 4 גלולות של פמינט במקום אם אין ברירה את יכולה לעשות הפסקה של 7 ימים ולהתחיל חפיסה חדשה אבל את לא מוגנת ב 10 הימים הראשונים כולל בהפסקה

מנהל פורום רפואת נשים