הפרשות

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

20/11/2014 | 00:31 | מאת: לן

היי, יש לי הפרשות חזקות כבר המון זמן, אני כבר מעל חצי שנה הולכות לרופאות נשים רק שיעבור לי, ושום כדורים, נרות או כל דבר אחר שהן רושמות עבורי לא עוזר ולא עזר.. לא יודעת מה לעשות, למי לפנות, שום טיפול שלהן לא עוזר ואין להן תשובה לתת לי. ביקשתי שיקחו דגימה ויעשו בדיקת משטח, התשובה שחזרה זה שמשטח גרם מתאים לפלורה נורמלית(vaginal routine analysts). לא מבינה מה נורמלי בזה, אם זה לא מפסיק, זה ממש מתסכל.. אני יותר מאשמח אם תוכל לתת לי ייעוץ, או הכוונה מה לעשות הלאה. אם זה עוזר, לא הייתי אף פעם בהיריון ואני בת 28.. תודה רבה!

שלום קשה לי ליעץ לך בלי לבדוק בהנחה שאין לך דלקת לפי הבדיקות הגינקולוגיות שעברת יש אפשרות להשתמש בסבון שטיפה אינטימית לשטיפות פנימיות בנרתיק למשל סבון בשם לקטופיל פמינה פעמיים בשבוע ולא יותר

22/11/2014 | 03:07 | מאת: לן

יש דלקת, לפי מה שהבנתי מהרופאה

מנהל פורום רפואת נשים