ביוץ ומחזור אחרי הריון כימי

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

19/07/2016 | 19:13 | מאת: מעייני

שלום וברכה פרופסור, לפני כחודש וחצי עברתי החזרת עובר אחד קפוא.בבדיקות הראה שהוא נקלט והבטא הייתה חיובית אולם במשך שבועיים היא עלתה בקצב איטי וממש ממש מעט.לאחר שבועיים הבטא ירדה ולקראת הסוף דיממתי וקיבלתי מחזור.רציתי לשאול: 1. מתי יחול הביוץ אחרי הריון כימי? 2. מתי אני אמורה לקבל מחזור?המחזור שלי סדיר כל 28 ימים .עברו 28 ימים אתמול ואין זכר למחזור.האם מחזור אחרי הריון כימי מאחר? תודה רבה ובשורות טובות.

27/07/2016 | 16:15 | מאת: פרופ' בנימין ברטוב Ph.D

כדי לפנות את שאלותיך לגינקולוג שלך.

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר