תוצאות של מיפוי עצמות

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כללי

11/02/2016 | 20:50 | מאת: אביטל

לום רב, בעלי בן 50 לאחר כאבים איומים בכתף וביד, נישלח למיפוי עצמות. קיבלנו תוצאות, אך התור לרופאה הוא ארוך. אשמח מאוד אם נקבל התייחסות לתוצאה למיימצאים: כמובן שהוא ייגש אל הרופא, אבל נודה על התייחסותך. אין לראות ריכוזים פתולוגיים פוקליים סקוליוזיס טורקו לומבלי שינויים ספונדילותיים קלים בעמוד שידרה צווארי וגבי עליון שינויים ספונדילותיים בעמוד שידרה מותני תחתון S1 L4-5 שינויים אוסטיאוארטריטיים בפירקי הכתפיים והברכיים אודה על התייחסותך. בברכה.

כל השינויים המוזכרים הם שינויים שחיקתיים הקשורים לוותק. אף אחד מהם לא מסביר כאבים איומים כפי שתיארת. לכן מציע להמשיך בבירור אצל אורתופד

מנהל פורום אורתופדיה - כללי