נימול

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כללי

23/07/2014 | 14:04 | מאת: מרי

שלום רב..אני בת 33 סובלת יותר מ3 שנים מרדימות צד שמאלי של הפנים ..בידיים (את האצבעות בקושי מרגישה במיוחד את הזרת) (יש גם זרמים חשמליים בידיים) ורגל שמאלית...מרגישה כבדות של הגוף...עד כדי כך שאין לי אנרגיות לכלום...יש לציין שיש לי כאבי ראש בעיקר בעורף עם כאבי צוואר חזקים...ולסת תפוסה...גם כאבי גב תחתון בעיקר בבוקר..מתרוצצת בין רופאים (ניורולוג ואורטופד) שלא יודעים לתת לי תשובה בדיוק.לאחרונה התחלתי להרגיש פסיקולציות בגוף בעיקר בשכיבה .עשיתי צילום מוח MRI לפני כמה חודשים יצא תקין...עשיתי MRI ע"ש שבו ראו בלט דיסק C5-6 ללא לחץ...התופעות נורא מפחידות אותי...מה עוד אפשר ניתן לעשות? התייאשתי כבר תודה

מצע לגשת לרופא אחד , רופא משפחה , אורתופד , או נוירולוג . לתת בו אימון , לסמוך עליו ועל תשובותיו, להצמד אליו . ולא להתרוצץ בין רופאים.

מנהל פורום אורתופדיה - כללי