בדיקה ואגינלית - מטוש

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

10/10/2013 | 21:11 | מאת: בטי

שלום רב, ביצעתי בדיקת שתן (לאחר דלקת בדרכי השתן ויצא שלי). במקביל, ביצעתי בדיקה וגינאלית (נלקחה דגימה בעזרת מטוש...) שם הבדיקה vaginal web examniation ולהלן התוצאה: Epithe cells Fungus - candida negative WBCs - בודדים Trichomonas - לא נמצאו Gram Stain - normal מה משמעות התוצאה? לא הבנתי מה זה אומר שה epithelial cell יצא וה WBCS בודדים...? תודה מראש

לי זה נשמע כמו בדיקת תקינה לגמרי ומי שצריך לענות לך זה גניקולוג לעוד עדכונים רפואים, מוזמנים לעמוד הפייסבוק של ד"ר מיכאל ויינפאס

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית