חיסון לדלקת ריאות

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

09/10/2013 | 10:21 | מאת: משה

שלום! אני חולה בטרשת עורקים, פרפור פרוזדורים, ותעוקת לב. אני בן 63, קיבלתי לפני 5 שנים חיסון נגד דלקת ריאות. איזה חיסון אני צריך לקבל עכשיו זה שנותנים לבני 65 שהוא לכל החיים,למרות שאני בן 63, או את החיסון ל 5 שנים נוספות.?? ומה ההבדל בין החיסון ל 5 שנים לבין החיסון לבני 65 שנים ומעלה.?? תודה לתשובתך!

אותו חיסון בדיוק להבנתי עליך לקבל אותו שוב לעוד עדכונים רפואים, מוזמנים לעמוד הפייסבוק של ד"ר מיכאל ויינפאס

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית