סידן

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

08/10/2013 | 23:21 | מאת: מאיר

מאז תאונת דרכים (נפגע צד שמאלי וצוואר ועין זזה מהמקום וכו')יש לי בחילות כאבי בטן כאבי מפרקים וכו' ועכשיו זה קורה כל פעם אם אוכל מוצר מכיל סידן בכמות מסוימת או ספיגתו ,כך למשל : סויה,מוצרי חלב,אגוזים,דגים (יש כאלה שעושים עצירויות ויש בחילות וכו') שאלה חשובה :למי אני צריך לפנות ? כאשר עושים בדיקת סידן בצום -רמה תקינה -לאומת זאת בבית החולים ראו נמוכה.

מקרה מאוד מיוחד ולא שכיח הייתי מנסה בירור מול רופא אנדוקרינולוג לעוד עדכונים רפואים, מוזמנים לעמוד הפייסבוק של ד"ר מיכאל ויינפאס

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית