בטן מנופחת וכואבת

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

08/10/2013 | 13:30 | מאת: יעל

שלום רב כבר תקופה ארוכה שהבטן שלי מתנפחת וכואבת באזור הבטן התחתונה בעבר זה היה קורה לי לעיתים רחוקות לאחרונה זה קורה הרבה, מנסיוני התופעה לרוב היתה מגיעה לאחר אכילת דגים, אבל לאחרונה היא מגיעה ללא קשר מה ניתן לעשות וומה זה נובע???

לרוב זה נובע מגזים אפשר מצד אחד הערכה של רופא גטרואנטרווג לשליללת מחלות והריפוי הוא במיוחד תזונתי עם העזרות ש מוצרים מקלים הן תרופתיים והן צמחיים לפי המקרה לעוד עדכונים רפואים, מוזמנים לעמוד הפייסבוק של ד"ר מיכאל ויינפאס

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית