חלום על לידה

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

02/10/2014 | 14:21 | מאת: דורה

אני בחודש ה9 להריון וחלמתי שילדתי ואני לא זוכרת כלום מהלידה לא את את הצירים לא את הכאבים כאילו דילגתי על השלב הזה מה זה אומר?

02/10/2014 | 17:39 | מאת: אלי אבידר

שלום לך. לא ברור אם זה הריון ראשון. חוויתך תלוייה גם בזכרון של לידה קודמת אם התרחשה. בדרך כלל נשים שילדו מדווחות ששכחו מקשיי הלידה.משערות שזהו מנגנון כדי שלא תהיה רתיעה מהריון ולידה נוספים. יתכן שיש לכך גם תמיכה במחקר. בחלומך יש תהליך הפור .והשכחה קודמת ללידה. יתכן שמטרת החלום נובעת מציפיה שהקשיים הצפויים ימחקו מהזכרון בעתיד. ויתכן שזו משאלה פשוטה לעבור את התהליך ללא הכאב והקושי הצפויים. במידה )וזה לא הכרחי(ותמסרי פרטים על הלידה הצפויה או לידות קודמות-הפרשנות אולי תשתנה. בכל מקרה מנהלי הפורום מאחלים לך לידה קלה ותינוק/ת בריא/ה . ויתכן שיש פה משאלה פשוטה

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה