צריבה/שורף אחרי הנקה

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

09/01/2013 | 20:04 | מאת: לילך

אני מניקה מלא את ביתי בת ה - 5 שבועות ואחריי הנקה שורף לי, אני מרגישה סוג של צריבה בחזה... אני לא מזהה סימפטומים של פטרייה. מה זה יכול להיות? זה מאוד מציק לי! הייתה אצלי יועצת הנקה שהראית לי תנוחות ואישרה שהתפיסה של החזה היא טובה אבל לפעמים הולך לי טוב ולפעמים פחות... וזה מייאש שכבר מעל חודש זה לא ממש מסתדר מה אני יכולה לעשות? אני לא רוצה לוותר על ההנקה אבל זה לא מסתדר תודה רבה

09/01/2013 | 20:54 | מאת: חגית פוקס

לילך שלום, צריבה בשד לאחר ההנקה בהחלט יכולה להעיד על פטריה. לפעמים מטפלים בפטריה גם אם לא רואים בעין סימפטומים של פטריה על השד. מומלץ שתיפני לרופא משפחה ותבקשי טיפול מתאים לפטריה לך ולתינוקת. (בשבילך קרם דקטרין ובשבילה דקטרין לפה). במידה ולא יהיה שיפור תוך מספר ימים, צריך לבדוק שוב ולמצוא את הסיבה לצריבה. בהצלחה, חגית

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה