תנועתיות בזמן הנקה

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

06/01/2013 | 20:07 | מאת: ליאור

שלום, יש לי תינוקת בת חודש. כשהיא יונקת היא נוהגת לבעוט ברגליה וליישר ולכופף את הידיים. מעבר לכך, היא גם לפעמים לקראת סוף ההנקה מושכת לי את הפטמה די בפראות.האם זוהי התנהגות שכיחה או עליי לדאוג?

07/01/2013 | 08:58 | מאת: חגית פוקס

ליאור שלום, סיבה לדאגה בהחלט לא נראה לי שיש כאן, אך חשוב שהיא לא תמשוך את הפיטמה שלך בסוף ההנקה ולא תכאיב לך חלילה. לכן כדאי שמדריכה/יועצת הנקה תיראה אותך מניקה, אולי ניתן לשפר מעט את התנוחה, כדי שתהיה נוחות מקסימלית לך ולתינוקת שלך. כל טוב, חגית

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה