סיום הנקה

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

24/12/2012 | 21:59 | מאת: קטי

שלום, ביתי בת שנה והחלטתי להפסיק להניק. כבר כשבוע שאני לא מניקה ואני מרגישה מעט גודש וכאב בצד של השד. השאלה שלי היא האם החלב יתמעט בהדרגה עד שיעלם או שאני צריכה לקחת כדורים לייבוש החלב? או לעשות פעולה אחרת בנושא? תודה!

25/12/2012 | 08:40 | מאת: חגית פוקס

קטי שלום, אכן כמו שציינת החלב יתמעט בהדרגה עד שיעלם, כדורים ליבוש חלב לא יעילים בגיל זה, כדי שלא יווצר גודש או כאב, מומלץ שתעסי את השד ותסחטי אותו ידנית במקלחת עד להקלה. במידה ואת עדין סובלת מגודש, את יכולה גם לשים עלי כרוב יבשים על השד מסביב לפיטמה כ- 20 דקות להקלה. בהצלחה חגית

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה