זכויות לבעליי סטומה

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

14/10/2016 | 00:57 | מאת: ליאון

שלום לכולם ! עברתי ניתוח בטן גדול מאוד עקב הדבקויות במעיים והיה לי חור במעיים וזה זיהם לי את כל הגוף .הייתי במצב בין חיים למוות ובסוף ניצלתי . היום יש לי סטומה מזה 4 וחצי חודשים כתוצאה מההדבקויות במעחחם , לא נראה לי שהרופא שלי כל כך מעוניין לבטל לי את הסטומה . בבית חולים ששכבתי הוא אמר לי כמה חודשים ואז נבטל לך את הסטומה , שבאתי אליו לביקורת לפניי שבועיים הוא אמר לי שהו לא מבטל לי את הסטומה לפחות שנתיים שלוש כי הוא פוחד שאני לא יעמוד בניתוח גדול של פתיחת בטן חוזרת , וגם הוא חושש שההדבקויות וההסתעפויות עלולים לחזור לי . אוליי זה מצחיק , אבל אני מאוד שמח שיש לי סטומה . אני מסתדר איתה מאוד טוב , טפו טפו אין נזילות אין ריח פעם בשבוע אני מחליף בסיס ופעמיים ביום שקית . ליפניי חודש חזרתי לעבודה למשרה מלאה כי אני עובד בישיבה ואין לי כאבים מהניתוח . רציתי לשאול או לברר פה . האים מגיע לי תנאים והקלות מהביטוח הלאומי עקב זה שיש לי סטומה ??? , או בגלל שחזרתי לעבודה אוליי לא מגיע לי הטבות מהביטוח לאומי . אני השמח לתשובה מפורטת אם משהו או משהיא כן בעליי ניסיון בעיניין . מה אני ייאחל לכם חברים שלי ? רק ברעאות אושר מצב רוח טוב , ושכולם הסתדרו עם הסטומה שלהם והייה לכולם קל . שנה טובה ומתוקה לכוווווווווווולם .

09/05/2018 | 13:39 | מאת: רבקה פרנקל

האם מגיע זכויות מביטוח לאומי למי שיש לו שתי סטומות זמניות? אחד במעי הגס ואחד במעי הדק שתיהן זמניות בערך לחצי שנה עד שנה

מנהלי פורום סטומה - תמיכה