חולה סטומה איליאוסטומי

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

04/10/2016 | 23:33 | מאת: שלומי

שלום חברים מבקש תשובה למי שיש אני לאחר קריטה מלאה של מעי גס + רקטום עברתי טיפולים כימו + הקרנות כיום שנה וחצי לאחר יש לי תופעה שהצועה שנוגעת לי בסטומה הורגת אותי כמו אש אנא ממכם יש מישהו או מישהי שיודע על פיתרון כלשהו אשמח לתשובה אני ממש נואש הייתי אצל אחות סטיומה + רופאה שניתחה אותי לאף אחד אין תשובה אני בטוח שרק מי שעבר את זה יודע איך לטפל . בבקשה ממכם כל שעה ביום או בלילה אני זמין ומוכן להיפגש עם חולה כזה . בכבוד רב

08/10/2016 | 08:46 | מאת: v

טלפון? או שאולי תכתוב פה מייל ואז אצור איתך שם קשר?

14/10/2016 | 00:38 | מאת: ליאון

שלומי שלום . אני עברתי ניתוח בבטן במעיים ויש לי סטומה מזה 4 חודשים . אני לא יודע בדיוק אם שורף לך בזמן שהצואה יוצאת לשקית או שורף לך משך רוב שעות היממה ??? , אז ככה , תבדוק טוב את המדבקה של הסטומה , אוליי היא מושכת לך חזק בעור וזה מגרה את הסטומה , הייי ממליץ לך להתרחץ ולשטוף טוב טוב את הסטומה עם סבון איואלרגני ומים פושרים מתיי שאתה מחליף בסיס . אל תוכל סחוג ופךפך חריף ולא אוכל מתובל , תמנע מתבלינים . תשתה הרבה יוגורט ביו , זה יעזור לך מאוד וזה מקרר את הסטומה , שים בשקית שאוספת את הצואה כמה טיפות של נוזל ווניל . נראה לי שיש לך צואה חריפה מאוד . מקווה שעזרתי לך . נהייה בקשר .

18/01/2017 | 09:27 | מאת: דנה

שלום לפני שבועיים עברתי ניתוח אילאוסטומי והבעיה אצלי אלרגיה לחברות שונות של הסטומה יש כוויות קשות מסביב לסטומה אני שואלת האם מוכר לכם בעיה כזו ומי עזר לכם לפתור את הבעיה? אודה לכם מאד דנה

28/10/2018 | 07:05 | מאת: טלי חן

סטומה שקועה 3 חודרים אחר ניתוח. זה גורם להתאספותם הצואה מתחת לבסיס, לטיפטופים לצריבות ולאי נעימות. ה עושים?

מנהלי פורום סטומה - תמיכה