אחרי סגירת סטומה

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

22/09/2016 | 17:17 | מאת: רונית שריד

אני שבוע אחרי סגירת סטומה והכל טוב. לאחר יומיים היו יציאות מסודרות וקלות.ללא שלשול.(לא חייבים להיות סיבוכים) מאחלת לכולם בריאות שלמה ושנה טובה מאודרת ובריאה

01/04/2017 | 20:20 | מאת: Noname

היי אשמח לפרטים אני לפני ניתןח סגירת סטומה ובלחץ מכמות היציאות ומפגיעה באורח החיים,תוכלי להגיד לי איך את עכשיו בבקשה והאם הכל טוב?

24/05/2019 | 14:02 | מאת: אלין ט

הי רונית מתחחנת לתשובה.מה היו התנאים להצלחת סגירת הסטומה שלך ? הטם עשית פיזיותרפיה .? איפה אם כן.אשמח אם תוכלי ליעץ לי.

מנהלי פורום סטומה - תמיכה