מעי נופל לתוך הסטומה

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

17/05/2016 | 20:50 | מאת: ירמיהו

בע"ה יש לי סטומה קולוסטומי ומזה שלושה שבועות המעי נופל לתוך הסטומה כך שאין לי אפשרות לשבת או לימוד יותר ממספר דקות. כמו כן, ז גורם לכאבי בטח ולכ נותרה לי ברירה אלא לשכב כל הזמן. האם למישהו יש אעיון לעזרה?

02/09/2016 | 12:35 | מאת: בלה אחות סטומה

מעי שנופל לתוך שקית סטומה זהו מצב של PROLAPSE צניחת הסטומה מוץ לבטן באופן משמעותי , מכיוון שיכולים להיות מספר דרגות והמצב משתנה חוש לבצע מעקב קבוע אצל אחות סטומה ולבצע התאמת ציוד מודשת במידה ויש קשיים בטיפול בסטומה בגלל שינוי במבנה , לכן מציעה להגיע לאחות סטומה שתבדוק ותיתן מענה לצרכים המתפתחים ומצב הסטומה בלה אלחות סטומה הרצליה מדיקל סנטר

מנהלי פורום סטומה - תמיכה