שאלות שנוגעות לניתוח לביטול סטומה

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

12/08/2016 | 21:17 | מאת: ליאון

עברתי ניתוח סטומה לפני חודשיים עקב קרע במעי שגרם לזיהום חמור ולבצקות. כרגע אני מחלים אבל כבר חושב על השלב הבא שנאמר לי שיכול שיקרה עוד שנה אם הכל יסתדר והאיזור יחלים וזה ניתוח לביטול הסטומה. אני חושש מזה כי שמעתי על כאלה שעשו להם את הניתוח וזה לא התסדר והיה צריך לפתוח להם את הסטומה שוב. מישהו עבר את התהליך ויכול לייעץ מניסיונו ? הניתוח קשה ? האם חייבים לפתוח שוב את הבטן בשביל זה ? ההחלמה קשה ? סה"כ מומלץ לבצע את הניתוח או עדיף להישאר כבר עם הסטומה ? אשמח לכל עצה ומידע.

23/08/2016 | 02:37 | מאת: ליאון

למה אף אחד לא עונה לי ?

23/08/2016 | 19:42 | מאת: v

מחקו את התגובה שלי (המנהלים מוחקים אבל לא מגיבים) בכל אופן בתגובה הראשונית הגבתי שהפורום גם ככה לא פעיל - העובדה החיה היא שהמנהלים רק מוחקים הודעות אבל לא טורחים להגיב. בנוסף המלצתי לך לפנות לפורום אמרקאי פעיל בהרבה. (קשה להגיד בכמה הרבה משום שהפורום הזה פעיל 0)

22/09/2016 | 17:20 | מאת: ronit sarid

חמוד...אני שבוע אחרי סגירת סטומה והכל טוב אחרי יומיים היו יציאות מסודרות וקלות.אל תקרא עלל סיבוכים שונים. תחשוב חיובי. מאחלת שנה טובה ובריאה.

29/03/2017 | 20:58 | מאת: Noname

היי רונית,קראתי שאת לאחר ניתוח סגירת הסטומה כבר יחסית הרבה זמן ורציתי לשאול איך הסתדרת לאחר הסגירה,האם יש הרבה יציאות שמפריעות לאיכות החיים?אני לפני ניתןח סגירה ומאוד בלחץ מהעניין.תודה רבה

מנהלי פורום סטומה - תמיכה