סטומה עם בעיית יציאה מפי הטבעת

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

05/07/2016 | 15:47 | מאת: רונית

עברתי ניתוח לפני 3 חדשים של חור במעי גס. הוציאו לי סטומה. פתאם היום התחילו לחצים חזקים בישבן עם צורך יציאה.... יצא נוזל צהובץ. האם לגשת למיון? האם ישנה תקלה בקיבה<??תודה מראש

05/08/2016 | 08:36 | מאת: מור

אומנם באיחור אכן כן, יש תחושת לחץ ואף יוצא מדי פעם נוזל סמיך צהבהב , נורמלי, הגיוני כשפי הטבעת נשאר פתוח. עם הזמן זה בדרך כלל נפסק ותלוי איזה ניתוח בדיוק עשית

14/10/2016 | 01:07 | מאת: ליאון

מור שלום !. אני לכיר את הבעיה שלך למה יש לך סטומה , אבל זה נורמאלי ביותר שמידיי פעם יש לחץ בפי הטבעת ויוצא מעט צואה . אם יש לך לחץ בפי הטבעת ויציאות קטנות מידיי פעם הייתי ממליץ לך לעשות חוקן קטן מאוד וזה ינקה לך את כל השאריות שנשארו לך במעיים למטה .אני חוזר , חוקן קט מאוד ,

מנהלי פורום סטומה - תמיכה