פתיחת קבוצה סגורה בפייסבוק לבעלי סטומה

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

שלום לכולם, אני מצטערת שאני כבר לא כל כך כאן. זה נובע מהרבה סיבות, רובן קשורות להידרדרות קשה במצבי הרפואי והעובדה שאני מרותקת למיטה ומקושרת לעולם בעיקר דרך פלאפון (לא ממש אפשר לראות מה קורה בפורום דרך פלאפון בגלל בעיות בפלאטפורמה של אתר doctors). בימינו, רב התנועה עברה לפייסבוק. זו אחת הסיבות שהפורום פחות פעיל. אני שמחה לבשר שנפתחה קבוצה סגורה בפייסבוק שתהה קבוצת תמיכה לבעלי סטומה ובני משפחותיהם. קבוצה סגורה פירושה שניתן לראות שאתם חברים בה אך רק מי שחבר בקבוצה יכול לקרוא ולכתוב בה. אף אחד מחוץ לקבוצה לא יכול לראות מה אתם כותבים. לכל המעוניין זהו לינק לקבוצה: https://www.facebook.com/groups/1113738985313587/ שלכם, יעל.

11/05/2016 | 12:57 | מאת: אודי

תודה על הפרגון

15/06/2016 | 16:55 | מאת: eddizy

לפני 3 חדשים עברתי ניתוח לכריתת שלפוחית השתן לאחר גילוי סרטן, וכיום אני עם אורוסטומה. אני עובר לעתים טלטלה לא נעימה ומבקש להצטרף לפורום בעלי אורוסטומה. אשמח להרחיב מידע אם יש צורך.

מנהלי פורום סטומה - תמיכה