דוגמיות פפטמן לניסיון

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

28/02/2016 | 15:07 | מאת: זיו

שלום, אני חולה קרוהן מזה 12 שנים ובחצי שנה אחרונה נצרכתי לשתות אינשור פלוס להשלמת תזונה. לאחר האשפוז האחרון- הדיאטנית במחלקה המליצה לנסות במקום אינשור - תכשיר הנקרא "פפטמן". רציתי לדעת האם משהו יודע היכן ניתן לרכוש דוגמיות (אם יש כאלו בכלל), כדי שאדע איך הגוף שלי מגיב, לפני שארכוש כמות גדולה לתקופה ממושכת? אשמח לשמוע ממי שכבר נוסה בפפטמן. תודה מראש.

16/04/2016 | 12:06 | מאת: ויקי

תוכל לרכוש דרך חברת טלפארמה או כל בית מרקחת פרטי שמבצעים הזמנה מהספק. מניסיון מדובר במוצר מצוין אך יקר (כ35שח ליחידה).

מנהלי פורום סטומה - תמיכה