איכות חיים עם או בלי איליוסטומי לאחר סרטן רקטום

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

20/02/2016 | 13:53 | מאת: חיים אורלי

אשמח להתייעץ ואף להיפגש עם בעל ניסיון בנושא איכות חיים עם שקית איליוסטומי או בלעדיה ,לאחר הופעת סרטן ברקטום ובמעי וניתוח באוקטובר 2014 בו נשארתי עם רקטום 3 ס"מ ומעי גס של 20 ס"מ. ההתלבטות שלי היום היא האם להסיר שקית ולנסות לתפקד באיכות חיים סבירה בנתונים הנ"ל עם יציאות תכופות ודחופות בגלל נפח אחסון קטן ומוגבל . אשמח להיפגש עם בעל ניסיון ומוכן ברצון לספר על ניסיוני לכל מי שזקוק . חיים אורלי 052-6636618 .

21/02/2016 | 11:20 | מאת: ...

אהיה בישראל בחודש הבא. אני מקווה שזה כבר לא יהיה רלוונטי מבחינתך ותקבל את כל התשובות אבל אם לא אז תכתוב כאן (אם ההודעה תרד למטה אז תכתוב עוד אחד) ואז אצור איתך קשר בהצלחה!

16/03/2016 | 23:14 | מאת: חיים

... אשמח אם תיצור איתי קשר

18/04/2016 | 14:34 | מאת: מוריס

חיים, טוב לדעת שיש אחים באותו המועדון של סרטן הרקטום. שמחתי לשוחח. כמו שאמרתי יש לי שתי תוספות לשיפור איכות החיים: המדבקות של AQUASEAL בבית מרקחת יהודה הלוי בתל אביב, והשמלות לסטומה.ראה תמונה בלינק הבא https://www.dropbox.com/s/zdn53u3uhmevvnt/skirts.pdf?dl=0 אם מעוניין תתקשר אלי 0525524044 מוריס

מנהלי פורום סטומה - תמיכה