ציוד של חברת בי-בראון, המלצה

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

17/02/2016 | 21:13 | מאת: פטל

אחרי שחפרתי לא מעט על כך שהציוד הנוכחי שלי כבר לא נדבק אלי היטב, פגשתי ציוד שנמצא בתהליך הכנסה לסל הציוד בקופות החולים. חברה שנמצאת בשוק בארצות הברית כבר הרבה זמן, ורק עכשיו מטפטפת לארץ מוצרים לצרכינו אנו: בסיסים ושקיות מסוג flexima 3s. ממש נוח לי, כך שטרחתי ואני ממליצה, לכולם ,ובמיוחד למי שמסתבך עם כל ציוד אחר. הבסיס כולו ברייר, עמיד במים ויושב טוב על העור. יש להם ספריי סיליקון- ששומר על העור במקום המגבונים ומדביק מעולה! (והוא כן בסל של מכבי, מסתבר) לי הוא ממש שיפר את מצב העור מסביב לסטומה ובכלל לא חשבתי שהוא פגוע לפני כן! מי שרוצה מוזמן להתייעץ איתי כאן, אשמח לספר עוד. את כל המוצרים ניתן, בינתיים, לרכוש דרך טלפרמה עם משלוח הביתה.

17/02/2016 | 21:28 | מאת: רותי

הי, אני עם סטומה שקועה ואף ציוד לא טוב לי (מחליפה 2 פעמים ביום בסיס וכן, ניסיתי הכל כולל הטבעות למינהן). אתה יודע אם יש להם ציוד קונבקס? האם הם שולחים להתנסות?

18/04/2016 | 14:11 | מאת: מוריס

אני גם עם סטומה שועה ומשתמש בציוד של HOLLISTER עם RING הטבעת מוסיפה ד מעגל הגנה מפני השקיעה בנוסף משתמש במדבקות של AQUA SEAL כדי לחזק את חיבור הבסיס ומאפשר שחיה ומקלחת ללא בעיות. לדעתי המתכון האידאלי לסטומה שקועה המדבקות אפשר למצוא בבית מרקחת יהודה הלוי 03-5605159

18/02/2016 | 09:22 | מאת: ...

18/02/2016 | 19:45 | מאת: פטל

אחזור בקרוב :)

20/02/2016 | 17:34 | מאת: פטל

בטלפון-0524444027, מירב. בהצלחה!

מנהלי פורום סטומה - תמיכה